Fritextsök

Publicerad 2012-08-30 av Jonas Linder Ämnen: , , , , ,

Utställning på Talludden

I en fantastisk miljö hade Jonas Linder en separatutställning med sina illustrationer på sommargården Talludden invid sjön Tisaren i södra Närke under sommaren 2012.

Utställningen öppnades med en samtalskväll där prästen Björn Svärd valde ut fem av Jonas bilder (Nineve, Livets Träd, Julottefärd, Bengtars Skor samt Min farfar och jag) och berättade om dem utifrån sina tankar. Mycket bra blev det!

Talludden är en sommargård som sedan trettiotalet drivs av Kumla Missionskyrka och Åsbro Frikyrkoförsamling och är en fantastisk plats Jonas varit väldigt mycket under sina barnaår, så det var med en stor glädje han genomförde utställningen. Idag används den som sommarkyrka, lägergård, vandrarhem, rekreationsplats och mycket annat.

Till utställningen skapades 2 särskilda motiv, Talludden och Nyckelön, vilka också togs fram som konstkort att köpa där. Under fliken Illustrationer kan du se hur de ser ut.


Publicerat av Jonas Linder Ämnen: , , , , ,

Vad tycker du?

*Din epost visas endast för moderator