Fritextsök

Publicerad 2012-10-08 av Jonas Linder Ämnen: , , ,

Stålex Carmine Red är nominerad till Design S

Grattis! Richard Parent och Arbesko till nomineringen av er nya Stålex skyddssko till Design S.

Richard är den som designat denna snygga sko av sneakermodell och verkar till vardags som industridesigner på Arbesko och dess dotterbolag med att sätta form och funktion på koncernens skor.
Lycka till nu i den fortsatta processen för utmärkelsen!

Dessutom är Richard en av regionalföreningen Svensk Form Örebro läns mest engagerade medlemmar, vilket gör att vi tycker det är lite extra kul.

Nu har juryn för Design S gjort ett första urval och nominerat 35 bidrag. Den 21 november vet vi vilka som vinner Design S.

Den svenska nationella designutmärkelsen Design S premierar vartannat år de bästa exemplen på svensk design. Bland närmare 220 anmälda bidrag har 35 nominerats av en namnkunnig jury som leds av Jakob Lind, VD kommunikations- och designbyrån Futurniture.

Av de nominerade bidragen kommer ett antal att premieras med ett Design S vid prisceremonin den 21 november på Fotografiska i Stockholm. Handelsminister Ewa Björling delar ut utmärkelsen i samband med Design Dagen fylld av workshops och föreläsningar om design.

Design S är Sveriges bredaste nationella designutmärkelse. Den delas ut vartannat år av Svensk Form. Tävlingen är öppen för alla designdiscipliner, som till exempel industridesign, produktdesign, grafisk design, arkitektur och mode. Alla former av designlösningar är välkomna att delta, det kan handla om produkter, tjänster eller miljöer.

Design S syfte är att ge en bred bild av samtida svensk design och lyfta fram designområdets roll i samhället. Utmärkelsen belönar kreativa och innovativa lösningar och är fri från kategorier.

Lite mer om skon: En snygg och lätt skyddssko i sneakermodell med mycket skön passform. En sko du kan bära med stolthet.
Skon är i läder (nubuck), har en 3M-reflex, mjukt spiktrampskydd, metallfri skyddståhätta, ESD-funktion, inläggssulan OrthoLite® för optimal komfort för foten och sist men inte minst en suverän slitsula med RPU® Grip Technology: mycket bra fäste för suveränt halkmotstånd. Skyddsklass: EN ISO 20345, S1 P, SRC.

 

Publicerat av Jonas Linder Ämnen: , , ,

Vad tycker du?

*Din epost visas endast för moderator