Fritextsök

Publicerad 2013-02-23 av Jonas Linder Ämnen: , , ,

Penny Bridge Collection 2013

Ett trettiotal formgivare har tagit vara på möjligheten att lämna in förslag tilldesigntävlingen Penny Bridge Collection 2013? Årets Örebroprodukt och årets Örebrodesigner.

Just nu pågår inlämningsfasen (tom 15/3) av de 29 formgivare som anmält sig att vara med i designtävlingen Penny Bridge Collection, vilken är en årligen återkommande jurybedömd designtävling för formgivare och designers med koppling till Örebro län. Arrangerad av Örebrokompaniet, i samarbete med oss i Svensk Form Örebro län för att lyfta form & design i vårt län.

Fredagen den 22 mars kommer 2013 års formgivare och Penny Bridge Collection 2013 att presenteras på dagens ”Promotionmorgon” (Örebro Promotion) i Club 700, Örebro.En utställning kommer också att göras under ”Mode & Designveckan” 1-6 april på Krämaren. Där kommer tävlingsbidragen att visas.
Följ denna länk så kan du se några av dem som anmält sig (fylls på kontinuerligt med fler och fler…).

Publicerat av Jonas Linder Ämnen: , , ,

Vad tycker du?

*Din epost visas endast för moderator