Fritextsök

Publicerad 2013-04-07 av Jonas Linder Ämnen:

5 utställningar under 2013

Under 2013 så kommer vi att göra fem utställningar. Här får du plats och datum så att du kan planera in dem. I Närke, Värmland och Uppland.
4/4-3/5,  16/6-5/7,  17-18/8,  12/10-8/11 samt 4-28/11. 

4-27 april FriHet på Kulturhuset Örebro i samband med Vegofesten. Medverkande är Kelly Nguyen, Anneli, Vendela och Jonas Linder.

16 juni – 5 juli”En del av mitt hjärta”. Jonas har en separatutställning på mysiga Janssons Café  i Skåre, 1 mil norr om Karlstad i Värmland. Vernissage blir den 16 juni kl 12-17. Det var här som Jonas levde hela sin tonårstid. Det är speciellt och blir ett kärt gästspel.

17-18 augusti. ”Drömmen om Eden”. Vi deltar i upplevelsehelgen ”Upplev Kilsbergskanten” och Anneli & Jonas Linder ställer som förra året ut i Lekhyttans gamla skola tillsammans med Åsa Edberger Benallal, Daniel Alsarve samt Per Arneborn. Lekhyttan ligger efter E18 mellan Örebro och Karlskoga.

12 oktober-8 november”KROCK som förenar” är temat för utställningen som Anneli & Jonas Linder visar tillsammans med Barbara Dahlström i Skoindustrimuseet i Kumla i samband med Konstslingan Kumla-Östernärke-Örebro, vilken pågår 2 dagar, 12-13/10. Utställningen kan du därefter se vardagar ända tom 8/11.

4-28 november. Jonas har en separatutställning ”Julevangeliet”  i Rosengårdssalen på Sigtunastiftelsen i Sigtuna, där hans bilder, inspirerade från julevangeliet kommer att visas tillsammans med ett antal Sigtunabilder och lite annat.
Vernissagen” kommer att vara mitt i utställningsperioden, lördagen den 16/11 kl 15:30 – ca 19, som en del av en då pågående ”Kulturhelg”.Vilken bl a även innebär ett intressant författarmöte med Marcus Birro på söndagen och på lördagskvällen en spännande konsert  Meadows ever Bleeding (tidigare annonserade Bengt Johansson utgår pga handskada)  samma helg. Obs! att det till  arrangemangen utöver min utställning behövs anmälan och inträde. Kolla deras kalendarium för mer exakt info.

 

 

Publicerat av Jonas Linder Ämnen:

Vad tycker du?

*Din epost visas endast för moderator