Fritextsök

Publicerad 2013-07-12 av Jonas Linder Ämnen: , , ,

Mitt Värmland

Bild nr 1303 | Mitt Värmland | Illustration av Jonas Linder © Kapitän 2013 |

Varje människa har sin egen historia och det här är en del av min. I ett landskap som genomskärs av Klarälven långa rand, med sitt vatten tappat ur de norska fjällen. I norr genom skogar och gamla finnbygder, så genom sagornas och berättelsernas Värmland ner till Grava socken och Skåre, där jag växte upp under 70-talet.

Bilden är en av fyra jag tog fram till utställningen ”En del av mitt hjärta” på galleriet vid Janssons Café i Skåre, ca en mil norr om Karlstad, sommaren 2013.

Publicerat av Jonas Linder Ämnen: , , ,

En kommentar

  1. En del av mitt Hjärta. Janssons Café i Skåre. | Kapitän 2013-08-12 12:21

    […] utställningen hade 4 nya “Värmlandsbilder” gjorts. Mitt Värmland, Janssons Café, F.A. Botzius och Sola i […]

Vad tycker du?

*Din epost visas endast för moderator