Fritextsök

Publicerad 2013-08-12 av Jonas Linder Ämnen: , , , , , ,

”Drömmen om Eden” i Lekhyttans gamla skola

Som en del av  ”Upplev Kilsbergskanten” 17-18 aug hade Anneli & Jonas Linder i år igen utställning i Lekhyttans skola.

I smide, textil och bild försökte vi i våra arbeten illustrera under rubriken ”Drömmen om Eden”.

Delar av Annelis alster Jonas alldeles nya textilmönstrena ”Lärk” och ”Klöver” i sig. Till utställningen hade Jonas också gjort några nya bilder kopplat till rubriken och Kilsbergskanten.

Vi ställde tillsammans med Åsa Edberger Benallal med ull samt fotograferna Per Arneborn och Daniel Alsarve.

Man hade också möjlighet att steka kolbulle med fläsk över öppen eld på gammeldags vis och lyssna till fin dragspelsmusik.

Kolla in arrangemangets hemsida så får du se vad mer som fanns att besöka. Här finns folder med karta och besöksinfo att ladda ner. Arr: Föreningen Kilsbergskanten.

I Kilsbergskanten kan allt hända. Mellan Värmland och Närke skapar Kilsbergen ett spännande och givande gränsland där allt kan hända. Vid Kilsbergskanten möts slättbygd och bergsbygd, storskalighet och mångsysslighet, vardag och fantasi, bebyggelse och tyst natur, kultur och det vilda. Här bor och arbetar kreativa, drivna, envetna och säregna skogsfolk. Dessa kontraster skapar en givande drivnäring för folk, föreningar och företag i bygden och i kontrastrika möten skapas förståelse och inspiration. Här kan man leva och verka med respekt för och i samklang med natur, kultur och djur på landsbygden.

   

 

 

 

Publicerat av Jonas Linder Ämnen: , , , , , ,

Vad tycker du?

*Din epost visas endast för moderator