Fritextsök

Publicerad 2014-01-08 av Jonas Linder Ämnen: , , , , , , ,

Monter för Twistin´ på Möbelmässan

Slag för slag läggs trådarna som ord till ord, bildar mening och får struktur i vävandets egna versmått – tuskaft, rölakan, batavia, twist. Ull, lin, hampa, polyester, trä, flätas till helt unika uttryck, i harmoniska rytmer eller kreativt kaos. Lågmält smeksamt, gåtfullt skimrande eller uppkäftigt utmanande

Vi har i år ritat den monter som Twistin´skall ställa utmed på Möbelmässan 4-8 februari 2014, som formellt heter Stockholm Furniture Fair  och är ”Världens största mässa för skandinavisk möbel- och ljusdesign”.
Själva har vi idokt besökt mässan varje år sedan början på nittiotalet, men i år är det första gången vi är med på detta spännande sätt.

Twistin´som drivs av Anne Elmdal och Elisabeth Johansson är vi väl bekanta med sedan många år. Vi har gjort en del av deras marknadsmaterial , bl a så har vi skapat deras logo.
I monter B01:18 kommer de att visa sina fantastiska produkter. Den ligger direkt när man kommer in i B-hallen från centralhallen sett.

”Att väva för hand är som att skriva poesi” är företagets filosofi och arbetar med unika och extremt vackra handgjorda textiler av olika slag för bl a offentlig miljö. Är baserat i Östergötland/Småland.

”Twistin’ of Sweden binder samman kreativ lekfullhet, genuin hantverksskicklighet och textilt nyskapande. Med egentillverkade produkter av yppersta kvalitet bjuder vi in till spännande möten mellan svensk vävkonst och internationellt mode, mellan hantverk och inredningsdesign, mellan historia och framtid.”

Publicerat av Jonas Linder Ämnen: , , , , , , ,

Vad tycker du?

*Din epost visas endast för moderator