Fritextsök

Publicerad 2018-06-19 av Jonas Linder Ämnen: , ,

Dagdrömmar, frustrationer, fantasifoster & vardagligheter

Vendela Linder alias Wendla ställde ut på Lava, Kulturhuset i Stockholm försommaren 2018.

Vendela skapar bilder, mönster och föremål som andas rörelse, färg och enkelhet. Hon gillar att gestalta det som är både dråpligt, vackert och knasigt. Hennes konst blir till i gränslandet mellan hennes fantasifoster, funderingar och det som händer runtomkring henne. När hon skapar sina bilder blandar hon gärna både penna, papper, kritor, saxar, datorn och tippex som är hennes nya favorit. Genom hennes skapande vill hon få åskådaren att fundera över vad som egentligen är verkligt, rationellt och fantasi. Är inte det vi anser som logiskt i dagens samhälle egentligen väldigt konstigt?Vernissaget var 8 juni 2018 kl. 17

Kulturhuset – Stadsteatern >

Vernissagen på Facebook >

Lava är ett bibliotek inne i Kulturhuset – Stadsteatern i Stockholm som välkomnar alla mellan 14–25 år. Lava möjliggör för egen kreativ verksamhet. Här kan du låna böcker, instrument och verktyg, arbeta i verkstan och få stöd att förverkliga egna projektidéer.

               

 

Publicerat av Jonas Linder Ämnen: , ,

Vad tycker du?

*Din epost visas endast för moderator