Fritextsök

Publicerad 2019-06-03 av Jonas Linder Ämnen: , , , , , ,

Gravarundan 6-7 juli

6-7 juli kl 11-16 skall jag, Jonas, vara med och ställa ut i Gravarundan. Grava är namnet på den socken i Värmland där jag är uppväxt, i vilken tätorten Skåre ligger invid Klarälven, c:a en mil norr om Karlstad.

Där skall jag bl.a visa mina Värmlandsbilder, men också lite annat nytt. Tills dess också gjort en alldeles ny Värmlandsbild; ”Mitt Norra Grava”.

Som namnet säger är det en ”runda” med flera nedslag med konst & mat som fokus. ”Min” utställning skall vara på Grava Hembygdsgård, vid ”Träfotere” nära Hynboholm, som ligger i naturskön miljö vid sjön Hyn, mellan Skåre och Kil.

Tillsammans med mig ställer flera andra konstnärer och konsthantverkare ut, på affischen ser du vilka.

Här kan man också äta Kolbullar och fika gott! Ett alla tiders utflyktsmål med andra ord.

Adress: Grava Hembygdsgård,Hynboholm 812, 655 91 Karlstad

Jag kan också med särskilt varmt hjärta tipsa om ett besök till Ängebäck, där jag tillbringat mången kär stund med familjen Jonsson/Willén.

Här är länk till Hemsidan.

Publicerat av Jonas Linder Ämnen: , , , , , ,

Vad tycker du?

*Din epost visas endast för moderator