Fritextsök

Skriv ut

OBS! Hemsidan ”haltar” – ny på gång!

Kund: Vingåkers Kommun
År: 2019
Objektstyp:

Vår hemsida är delvis ur funktion och vi håller på att forma en ny! Startsidan uppför sig konstigt, men alla flikarna ovan fungerar som de skall, det är mest att hemsidan ser lite konstig ut. Vi ber er ha överseende med detta tills vår nya är på plats.

 

SLOTTSSKOLAN I VINGÅKER.

Lagom till vårterminens start 2020 så fick högstadieeleverna i Vingåker flytta in i sin alldeles nya skola. Inredningen inklusive alla textilier är från oss på Kapitän, emedan skolan i sig är ritad av Hållén Arkitekter i Örebro, med arkitekt Crister Grönberg i spetsen. Uppdraget gjorde vi som underkonsult till Hålléns, i mycket nära samarbete med Johan Bergdahl på skolan.

Uppdraget bestod i möbler och annan inredning, textilier och miljöbelysning. Därutöver skolans invändiga färgsättning och ytskikt, tillsammans med Victoria Molinsky på Hålléns.

Till skolan specifikt hade Anneli hos oss tagit fram en specialritat mönster ”Säfstaholm”, i form av ett äpple, som finns som mönster på ytterväggsgardinerna i skolans publika utrymmen. Äpplet Säfstaholm har ju sitt moderträd i just Vingåker, och står fortfarande kvar, inte alls långt från skolan.

[Foto: Vendela Linder / wendla.se]