Fritextsök

Tyréns Örebro

Kund: Tyréns
År: 2015
Objektstyp:

Teknikkonsulten Tyréns flyttade 2015 in i alldeles nyrenoverade lokaler i centrala Örebro. Här fick vi möjligheten att både jobba med arkitekt- och inredningsbiten, vilket är ett arbetssätt vi mest uppskattar att få göra.

Tyréns är en stor konsult med kontor både i Sverige och utomlands. Med grenar inom byggnad, industri, infrastruktur, klimat, miljö, samhällsplanering och vatten. I Örebro har Tyréns inte funnits etablerade på ett tag, men nu så är det dags igen. Och dessutom finns här regionchefen för Region Mitt, Magnus Holmberg, stationerad, vilken också är den som vi i första hand gjort jobbet tillsammans med.

Kontoret ligger högst upp i en sen femtiotalsbyggnad med fantastisk utsikt över Våghustorget och Krämaren från kontorets fikarum. Mycket bättre kan läget knappast bli! Fastighetsägare är ÖBO lokaler.

I inredningen har Kapitän även fått leverera Anneli Linders egna textiler ”Piano” som gardiner i ytterväggarnas fönster. De finns här i två olika färgställningar; blått/grönt i de allmänna utrymmena samt rött/gult i kontoren.

Inredningen kommer från ett ganska stort antal svenska och finska tillverkare som Secto, Blå Station, Inno, Glimåkra, Abstracta, Karl Andersson & Söner, Savo, Zobra, Mitab. Ljungbergs textil, Miljö Expo mfl och leveransen skedde genom EFG Workzone i Örebro.

 

Foton: Vendela Linder / Kapitän

 

Spara